Tips til finansiering af dit app-projekt

teaser_billede_IG.png
 

Du har den bedste idé til en app, du har undersøgt markedet og fundet netop det hul i markedet, som din app vil passe perfekt ned i. Trænger du dog alligevel til at vende den gode idé med nogen - og hvad med finansieringen? 

Der findes flere gode muligheder for hjælp til opstartsprocessen af dit projekt. Vi fortæller her om to af de mulige samarbejdspartnere.

SMV:Digital

SMV:Digital er et program etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Her kan søges midler til et potentialeafklaringsforløb med en digital rådgiver, som er ekspert på det område dit projekt kredser om. 

Efterfølgende kan der søges om et implementeringsforløb. Her vil rådgivere hjælpe dig videre i din proces. Der rådes over en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, innovative sprint-forløb, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår. Der ligger en selvfinansiering i forløbet på 50/50. Søger du om 25.000 kr, skal du selv kunne lægge 25.000 kr. 

Programmet løber til 2021, så der er god mulighed for at realisere din idé, når der åbnes op for ansøgninger igen til efteråret 2020. Hold godt øje når de åbner op for ansøgninger, da puljen for foråret 2020 blev udtømt efter få dage.

Sprint:Digital er et forløb, som kan søges året rundt.

Med Sprint:Digital får du et professionelt faciliteret sprint-forløb, som på fem dage resulterer i:

  • Kortlægning af din virksomheds digitale muligheder.

  • Udvikling af idéer og koncepter til at løse din virksomheds digitale udfordring.

  • Brugertest og feedback på jeres koncept for at sikre større træfsikkerhed med jeres digitale aktiviteter.

  • Handleplan for implementering af virksomhedens digitale aktiviteter samt tre vouchere til brug af en digital ekspert.

  • Praktisk erfaring med metoden designsprint.

Læs meget mere om mulighederne med SMV:Digital og Sprint:Digital på www.smvdigital.dk.

 
Snapp_029A5742_Fotograf_Johny Kristensen.jpg
 

Innobooster

Har du ikke samlet kapital nok til at realisere hele din app, så findes der heldigvis også nogle muligheder for at søge økonomisk tilskud til dit projekt.

Innobooster er et program under Innovationsfonden, som kan ansøges to gange om året. Programmet yder tilskud til små og mellemstore virksomheder samt start-ups, der ønsker at udvikle og markedsmodne et nyt produkt, en ny service eller forbedre en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst. Tilskuddet kan være med til at mindske virksomhedens risiko ved projektet, da tilskuddet dækker op til 33% af dit samlede budget. 

Dit Innobooster projekt kan løbe over 2 år og vurderes ud fra parametrene; nyhedsværdi, værdiskabelse og forretningsmæssigt potentiale, gennemførsel af aktivitetsplan og økonomisk effektivitet. 

Ansøgninger til Innobooster programmet behandles løbende, men vær opmærksom på, at der er ansøgningspause hen over sommer- og vinterperioden.

Der er ansøgningspause fra:

15. november til 15. januar

3. juni til 15. august

Hør program officer for Innovationsfonden Peter Sperling fortælle om Innobooster programmet lige her og læs meget mere på https://innovationsfonden.dk/da/programmer/innobooster. 

 
 

De gode samarbejdspartnere er hermed givet videre. 

Snapp hjælper naturligvis gerne med en idéafklaring og estimering af dit app-projekt til en ansøgning, så du står stærkere i feltet. 

➡️ Book et idémøde via kontakt@snapp.dk og få en uforpligtende sparring hvor vi stiller alle de rigtige og kritiske spørgsmål, så din app-idé bliver helt skarp.

Har du brug for hjælp til din ansøgning, kan vi også hjælpe. 

Held og lykke med din digitale rejse 👍

 
Previous
Previous

Det rette design til din app

Next
Next

Hvad koster det egentlig at få lavet en app?